Skip links

Cases

  • All
  • 3D printing
  • Android development
  • Digitale TV
  • Software development
Douane Nederland

Binnen het koninkrijk der Nederlanden is de Douane verantwoordelijk voor veiligheid en eerlijke handel in gebieden waar veel activiteit plaatsvindt, zoals de luchthavens en de Rotterdamse haven. De Douane is belast met het innen van invoerrechten, maar doet ook onderzoek naar smokkelaars en verboden goederen.

ONWARD Medical

ONWARD Medical is een medisch onderzoeksbedrijf dat zich richt op het herstel van zenuwen in de nek en rug van (dwarslaesie) patiënten. Hun doel is het teruggeven van mobiliteit en zelfredzaamheid aan mensen die dit missen vanwege hun handicap. Probleem Patiënten met schade aan het

Signify ServiceTag

Van drie maanden wachttijd tot onmiddellijke inzage in gegevens, overal op de wereld. Over Signify Signify is marktleider in conventionele- , LED- en connected verlichting. Met een omzet van >7 miljard Euro, 35.000 werknemers en aanwezigheid in meer dan 70 landen voorziet Signify consumenten en

Femmasse Heat en MLS

Femmasse ontwikkelt softwaretools die betongedrag voorspellen, voor gebruik door betoningenieurs, betonmateriaalspecialisten en betonwetenschappers. Deze gereedschappen hebben een bewezen staat van dienst in tal van bouwprojecten wereldwijd, zoals een brug tussen Denemarken en Zweden en een verzonken buistunnel. Probleem De vrijgegeven HEAT/MLS-applicatie wordt intensief gebruikt in

Pack4Printing

Pack4Printing is een cloud gebaseerde oplossing voor het optimalizeren van het 3D print process door gebruik te maken van een sterk verbeterd nesting algoritme voor Laser Sintering printers. Dit resulteert in een hogere printdichtheid, wat de printercapaciteit verhoogt en klanten in staat stelt hun producten

Tomtom Intelligent Verkeerssysteem

Het Intelligent Verkeerssysteem van TomTom is ontwikkeld met het oog op de toekomst, waarbij realtime verkeer gerelateerde informatie wordt uitgewisseld tussen het voertuig en de infrastructuur. Dit in het kader van vergroting van de veiligheid, efficiënte en milieuvriendelijkheid.

SeaChange Business Management Suite

Andrenalin BMS van SeaChange is een geïntegreerde promotie- en analysetool voor service providers waarmee ze Video On Demand in de catalogus kunnen beheren en marketing campagnes kunnen definiëren.

KPN Digitenne/Kassa

Het KNP Digitenne management tool handelt de aanvragen af voor smartcards en subscripties door middel van het genereren van (de)activatie-berichten voor het conditionele toegangssysteem.

TomTom NavKit SDK

De TomTom navigatie engine wordt gebruikt door de meest recente TomTom Go apps. Een complete referentie navigatie applicatie (SDK) is ontwikkeld met gedetailleerde tutorials die uitleg geven over de meeste belangrijke delen van de API.

SeaChange Business Intelligence

SeaChange heeft HighTech Innovators gevraagd om een Business Intelligence systeem te ontwikkelen voor het verzamelen en analyseren van data, waarmee haar klanten in staat zijn hun operatie te optimaliseren en inzicht te verkrijgen in hun performance en gebruik.

APRICO Solutions

HighTech Innovators was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Aprico, een revolutionair en award winnende video content aanbevelingsapplicatie, geïmplementeerd in een extreem schaalbare SAAS-applicatie in de Cloud.

SeaChange Digital TV

In 2006 is begonnen met de ontwikkeling van een backoffice oplossing voor VoD dienstverleners, zodat gebruikers volledige controle hebben over hun VoD processen, zoals video en metadata invoer, product definitie en creatie, asset encryptie en asset transcodering.

TNO Pulsim

Afgelopen jaar hebben we de PulSim Suite vrijgegeven, inclusief een volledig ontwikkelde grafische gebruikersinterface voor het efficiënt en intuïtief opzetten en beheren van de workflow. Dit stelt onze klanten in staat onze software voor hun eigen gebruik te kopen of te leasen.

TNO PreScan

TNO is bekend om zijn toegepaste automotive research, waarbij research onder andere gedaan wordt met behulp van simulatietools. TNO PreScan creëert realistische beelden als input voor camera sensor systemen.

Return to top of page