Skip links

Pack4Printing

De markt van 3D printen is een jonge, maar snelgroeiende markt. Deze markt zal groter worden, daarbij het productieproces veranderen en in de toekomst zal deze markt zelfs ons dagelijks leven veranderen. Door de opmars van 3D printers en hun marktpotentie ontstaat er een enorme behoefte aan nieuwe oplossingen en softwaredienstverlening die het 3D printproces ondersteunen.

Probleem

Op diverse vlakken in de 3D printmarkt is er behoefte aan grote structurele verbeteringen. Het optimaliseren van het printproces en het minimaliseren van de kosten kunnen worden behaald door:

  • Het vergroten van de efficiëntie door het verminderen van handmatige handelingen
  • Het vergroten van de printfaciliteiten door gebruik te maken van meer efficiënte nesting algoritmes
  • Vergroten van de printer bezettingsgraad door het snel, on demand, kunnen bundelen van printopdrachten

Oplossing

HighTech Innovators, specialist in procesautomatisering, identificeerde de mogelijkheden voor softwareoplossingen die het 3D print proces ondersteunen. Wij hebben een businessunit opgericht die zich specifiek richt op het ontwikkelen van oplossingen voor de 3D printmarkt en zijn bedrijven, met de focus op het automatiseren, optimaliseren en maximaliseren van de 3D print processen.

De door HighTech Innovators ontwikkelde oplossing Pack4Printing is een cloud gebaseerde oplossing die makkelijk en snel kan schalen aan de hand van de load van de input modellen. Pack4printing ondersteunt het 3D print proces door gebruik te maken van een sterk verbeterd nesting algoritme voor Laser-Sintering printers. Dit resulteert in een hogere dichtheid, waardoor de printercapaciteit wordt vergroot en klanten in staat gesteld worden om hun producten efficiënter te printen, hetgeen resulteert in een kostenreductie.

Licentiemodel
  • Prijs model is afhankelijk van gebruik
Beschikbaarheid
  • Cloud gebaseerde oplossing garandeert een hoge beschikbaarheid
  • Diverse Service Level Agreements (SLA) zijn beschikbaar
Pack4Printing

Return to top of page