Skip links

TNO Pulsim

De TNO Flow en Structural Dynamics afdeling heeft ruim 40 jaar ervaring in het maken van oplossingen voor dynamische flow en structurele phenomena in procesinstallaties. Hun portfolio draait in veel innovatieve omgevingen binnen de Gas&Olie sector.

Probleem

Het ontwikkelen van een compleet nieuwe front-end gebruikersinterface in .Net/WPF. WPF stelt de ontwikkelaar in staat tot het naadloos integreren van 2D en 3D in een grafische gebruikersinterface met snelle interactiemogelijkheden. Dit creëert een ideaal framework voor het ontwikkelen van een CAD achtige gebruikersinterface waarmee de gebruiker een pijpsysteem kan modelleren.

Oplossing

We gebruiken de PulSim niet alleen voor interne projecten. Vorig jaar hebben we PulSim vrijgegeven, inclusief een volledige grafische interface. Dit stelt onze klanten in staat onze software voor hun eigen gebruik te kopen of te leasen.

“Deze gebruikersinterface heeft het mogelijk gemaakt om in enkele dagen (in plaats van enkele weken) aan nieuwe gebruikers de basis van het pijpsysteempulsatie en vibratieanalyse uit te leggen.

“Deze gebruikersinterface heeft het mogelijk gemaakt om in enkele dagen (in plaats van enkele weken) aan nieuwe gebruikers de basis van het pijpsysteempulsatie en vibratieanalyse uit te leggen.”

Tools en technieken

  • .NET Framework with extensive use of WPF.
TNO Pulsim

Klant: TNO
Industrie: Olie en gas
Oplossing: Nieuwe generatie Pulsim software
Return to top of page