Skip links

Wie zijn wij

Opgericht in 2007, HighTech Innovators is een onafhankelijk leverancier van full cycle development, maatwerk softwareontwikkeling en consultancy dienstverlening voor grote en middelgrote bedrijven in de digitale video, supply chain, healthcare, automotive en andere hightech bedrijfstakken in Zuid-Nederland. Vodafone, KPN, SPS, ASML, Philips en andere gerenommeerde bedrijven hebben concurrentievoordeel behaald met de geavanceerde oplossingen die wij voor ze hebben ontwikkeld.

HighTech Innovators biedt een breedspectrum van software engineering diensten, van op maat gemaakt applicaties tot en met complete applicaties die aansluiten bij specifieke bedrijfswensen. We gebruiken Java, C#/.Net, mobiele ontwikkeltalen zoals Android en IOS, web- en Cloud technologie. Dit combineren we altijd met agile methodieken die samen resulteren in het opleveren van stabiele, 24/7 operationele en toekomstbestendige software.

Ons bedrijf

Gedurende de jaren

Wij zijn HighTech Innovators, een full cycle software ontwikkel en IT-consultancy bedrijf, met haar hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch. Sinds onze oprichting leveren wij software die is afgestemd op de specifieke bedrijfswensen van de hightechindustrie.

Ontdek meer over onze bedrijfshistorie en hoe wij ons hebben ontwikkeld in de loop der jaren.

Lees meer

Onze mensen

Ontmoet de professionals van HighTech Innovators

Wij werken graag in een open en informele atmosfeer, waar we ons comfortabel voelen en tegelijkertijd uitgedaagd worden voor ons dagelijks werk. Dit zorgt voor een zeer efficiënt team dat samen meer bereikt dan enkel alleen een individu.

Wij vergroten onze kennis continue, enerzijds door kennisdeling en anderzijds door deel te nemen aan conferenties en cursussen.

Lees meer

Onze missie

Software ontwikkelen vereist gekwalificeerd vakmanschap

Onze missie is het om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun technologische visie voor de toekomst.

HighTech Innovators begeleidt iedere klant in het gehele softwareontwikkelproces; van het initieel definiëren van de software requirements tot uiteindelijk vestigen van een langdurige gezamenlijke relatie.

Wij zijn van mening dat juist wederzijds respect, eerlijke communicatie, transparantie en een persoonlijke benadering bijdragen aan het succes van onze klanten.

Onze visie

Wij leveren technologische kennis die bijdraagt aan de concurrentievoorsprong van onze klanten in de digitale wereld

De complexiteit van de software requirements neemt steeds meer toe. De software van nu verlangt een hoog kennisniveau en het gebruik van de meest recente technologieën. Om aan deze eisen te voldoen vergroot HighTech Innovators continue haar software development kennis, en maakt gebruik van innovatieve maar ook bewezen technologieën bij haar software ontwikkeling.

Wij ontwikkelen intelligente en toekomstbestendige software door optimaal gebruik te maken van de uitgebreide technologische kennis van ons team en van de meest recente technologieën en methodieken. Het belang van onze klanten staat altijd voorop.

Return to top of page