Skip links

VanDerLande OPM

Vanderlande onderscheidt zichzelf in de markt doordat zij bagagesystemen ontwikkelt voor alle luchthavens, ongeacht hun grootte.

Probleem

Vanderlande ontwikkelt software voor het dagelijks plannen, uitvoeren en monitoren van het bagageafhandeling. HighTech Innovators heeft mee-ontwikkeld aan het bagageplanningssysteem (OPM), welke onderdeel is van de software suite Vibes.

Vanderlande ontwikkelt de complete software suite Vibes voor het ondersteunen van alle processen met betrekking tot de bagageafhandeling op een luchthaven.  HighTech Innovators heeft mee-ontwikkeld aan de software die zorg draagt voor het dagelijks plannen, uitvoeren en monitoren van de bagageafhandeling, genaamd OPM.

Oplossing

OPM is gebouwd met behulp van Oracle Enterprise technologie (database en JEE applicatie server). De gebruikersinterface is een hoogwaardige WPF-applicatie, ontwikkelt in C#/.Net (WPF).  Samen leveren deze twee technologieën een krachtige applicatie op.

HighTech Innovators heeft zowel ontwikkelt aan de JEE applicatie server als aan de WPF-applicatie.

HighTech Innovators ondersteunt, naast de ontwikkeling van software, Vanderlande ook bij het proces en de bewustwording van softwareteams om agile te ontwikkelen. Projectleiders kunnen hierdoor de voortgang van hun team accurater volgen en developers kunnen een betere inschatting geven, resulterend in een software-ontwikkelplanning die betrouwbaarder en voorspelbaarder is.

De oplossing OPM wordt nu onder andere ingezet op London Heathrow Airport Terminal 5.

VanDerLande OPM

Klant: VanDerLande
Industrie: Airport Baggage Handling
Oplossing: Operational Planning Management (OPM)
Return to top of page