Skip links

Onze diensten

Complete maatwerk software ontwikkeltrajecten met een totaalpakket aan dienstverlening.

Oplossingen

Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke en intelligente softwareoplossingen door het combineren van onze uitmuntende/hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende dienstverlening en door intensieve samenwerking met onze klanten volgens een agile aanpak. Onze opgeleverde applicaties zijn altijd conform de meest recentelijk specificaties en hebben een 100% acceptatiegraad binnen uw gehele organisatie.

Lees meer

Softwareservices

Dankzij onze diepgaande technische kennis, domeinkennis en uitmuntende software development expertise leveren wij een breed scala aan diensten, van detachering tot consultancy voor uw Cloud strategie en het migreren van uw legacy software.
We bieden ook de mogelijkheid van Service Level Agreements voor onze gerealiseerde softwareoplossingen, omdat wij van mening zijn dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan alleen de oplevering.

Lees meer

Onze werkmethode

Onze dienstverlening omvat het volledige portfolio van software development diensten: van detachering, consultancy, maatwerk tot aan complete SLA’s voor support en onderhoud op uw software. HighTech Innovators draagt er met haar dienstverlening zorg voor dat haar klanten een maximaal resultaat kunnen behalen uit hun bedrijfsvoering.
Onze aanpak richt zich op heldere communicatie en nauwe samenwerking met onze klanten voor het definiëren, verfijnen en optimaliseren van de specificaties en de scope gedurende het gehele ontwikkelproces. Door het aanbieden van een goed ontwikkelproces en volledige transparantie minimaliseren wij het projectrisico en garanderen wij oplevering van de software binnen het afgesproken tijdsbestek.

Lees meer

Een selectie van projecten die wij voor klanten hebben uitgevoerd

Wij werken samen met gerenommeerde softwarebedrijven en visionairs waardoor onze klanten verzekerd zijn en kunnen profiteren van betrouwbare en toekomstbestendige software. Lees onze klantcases en ontdek meer over wat wij ook voor u kunnen betekenen.

Vertel ons over uw project

Contacteer ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om maximaal resultaat te behalen uit uw business met behulp van onze kennis en ervaring.

Contact
Return to top of page