Skip links

Archive: Cases

SeaChange Business Management Suite

Andrenalin BMS van SeaChange is een geïntegreerde promotie- en analysetool voor service providers waarmee ze Video On Demand in de catalogus kunnen beheren en marketing campagnes kunnen definiëren.

KPN Digitenne/Kassa

Het KNP Digitenne management tool handelt de aanvragen af voor smartcards en subscripties door middel van het genereren van (de)activatie-berichten voor het conditionele toegangssysteem.

SeaChange Business Intelligence

SeaChange heeft HighTech Innovators gevraagd om een Business Intelligence systeem te ontwikkelen voor het verzamelen en analyseren van data, waarmee haar klanten in staat zijn hun operatie te optimaliseren en inzicht te verkrijgen in hun performance en gebruik.

APRICO Solutions

HighTech Innovators was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Aprico, een revolutionair en award winnende video content aanbevelingsapplicatie, geïmplementeerd in een extreem schaalbare SAAS-applicatie in de Cloud.

SeaChange Digital TV

In 2006 is begonnen met de ontwikkeling van een backoffice oplossing voor VoD dienstverleners, zodat gebruikers volledige controle hebben over hun VoD processen, zoals video en metadata invoer, product definitie en creatie, asset encryptie en asset transcodering.

Return to top of page