Skip links

Ons bedrijf

Gedurende de jaren
2007

De HighTech Innovators express trein

De ontwikkelingen in de softwaretechnologie gaan snel. Anticiperend op de vraag naar ontwikkelaars met kennis van de meest recente technologieën, start HighTech Innovators met 7 werknemers. Met haar specialisatie in Java en c#/.Net technologie richt HighTech Innovators zich op software development voor bedrijven in Zuid-Nederland.

Partnerschap

2009

HighTech Innovators gaat een partnerschap aan met SeaChange voor het gezamenlijk ontwikkelen van oplossingen voor de digitale videomarkt.

Op de rails

2010

Klanten zoals Philips en ASML waarderen de professionaliteit die HighTech Innovators levert. Het bedrijf heeft inmiddels 20 werknemers in dienst, en heeft zijn eerste opdracht voor het ontwikkelen van maatwerk software voor het digitale platform van KPN.

Huwelijk

2012

De samenwerking tussen de bedrijven van de Phoqusgroep, waarvan HighTech Innovators deel uitmaakt, intensiveert. Bedrijven uit de regio waarderen de uitstekende kwaliteit en service die HighTech Innovators levert voor haar totaalpakket van diensten, en HighTech Innovators wordt hun voorkeursleverancier. HighTech Innovators verwelkomt 10 nieuwe medewerkers.

Technologie is het sleutelwoord

2015

HighTech Innovators ziet grote voordelen in het gebruik van agile en scrum methodieken voor haar klanten. Alle medewerkers van HighTech Innovators worden getraind in deze methodieken, en gestimuleerd om in de projecten van en voor de klant deze methodiek ook toe te passen.

HighTech Innovators heeft inmiddels de reputatie dat zij een van de beste software ontwikkelbedrijven is in de Nederlandse Hightech regio.

Digitale video en digitale tv

2015

HighTech Innovators richt haar verticaal Divverence op. In de voorgaande jaren heeft HighTech Innovators veel kennis vergaart over software voor het digitale video domein. Door deze kennis samen met de diepgaande technologisch kennis te combineren, levert Divverence robuuste en flexibele oplossingen voor Multi System Operators (MSO’s).

HighTech Innovators 10-jarig jubileum

2017

In het jaar dat HighTech Innovators haar 10-jarig jubileum viert, breidt zich ook haar kernactiviteiten uit. Twee nieuwe verticaals worden opgericht; The Cloud Movement en 3D Printing.

The Cloud Movement

2018

HighTech Innovators ontwikkelt zich tot een belangrijke regionale speler voor cloud architectuur, en vergroot haar kennis hierover continue.

Door de uitgebreide kennis over cloud architectuur te combineren met de methodieken agile en scrum, helpt HighTech Innovators haar klanten met naadloze Cloud migraties en biedt totaal oplossingen aan om bedrijven volledig in de cloud te kunnen laten opereren.

De HighTech Innovators Award

2019

HighTech Innovators organiseert haar eerste HighTech Innovators Award. De HighTech Innovators award moedigt jonge professionals aan om hun ambitie te bereiken, hun ideeën en expertise te delen, en samen innovatieve software te ontwikkelen.

De toekomst

Technologie blijft het sleutelwoord voor HighTech Innovators. Ons streven is het creëren van een plezierige en passende werkomgeving voor onze developers, ze aan te moedigen in het continue vergroten en verrijken van hun kennis voor onze en hun toekomst.

Return to top of page