Skip links

Onze mensen

Technology is our strength, inclusivity is our culture

Ontmoet onze professionals

Ons bedrijf bestaat uit meer dan 25 gepassioneerde medewerkers. Lees hieronder over hun dagelijkse ervaringen en werkzaamheden bij Hightech Innovators.

Senior full stack developer

Op dit moment werk ik in een klein scrum team, bestaande uit 3 developers en 1 architect. Wij ontwikkelen software voor een van onze grote klanten. Als full stack developer schrijf ik code voor zowel de front-end als de backend wanneer we nieuwe features ontwikkelen. We gebruiken Angular voor het front-end gedeelte, Postgre SQL voor de database, en de software draait in een Docker container in de AWS Cloud. Iedere ochtend hebben we een stand-up, waarna iedereen weet wat hij gaat doen die dag, en zijn er geen belemmerende zaken meer. Na onze twee wekelijkse sprint evalueren wij de sprintdemo met onze klant en doen dan samen met de klant de planning.

Hightech Innovators is een kleine groep van gepassioneerde ontwikkelaars die van hun werk houden. Wij informeren elkaar 2-maandelijks tijdens technische sessies. Vaak is er dan een presentatie van een collega over een interessant onderwerp. Naast het ontwikkelen van software is het samen plezier hebben ook belangrijk binnen het bedrijf. Wij hebben jaarlijks een weekendtrip (denk hierbij aan Dublin of Glasgow), een BBQ gedurende zomer, en daarnaast ook nog allerlei activiteiten zoals karten of een escape-room.

Werken bij Hightech Innovators houdt in dat je samenwerkt met kundige collega’s. Werken bij Hightech Innovators betekent plezier.

Medior full-stack developer

Ik werk zowel aan de front-end als de backend van de applicatie. Ik ontwikkel nieuwe features en vergroot de gebruikerservaring. Mijn werk omvat ook het organiseren van de dataflow, analyseren van grote hoeveelheden van data, het doen van stresstests en het vinden van de juiste oplossingen voor deze situaties.

Hightech Innovators slaagt er daadwerkelijk in om een fijne werkomgeving te creëren die vriendelijk is en openstaat voor innovatie. Iedereen helpt elkaar. De uitgebreide kennis van de collega’s is ruim aanwezig en wordt ook volop gedeeld. En het is niet alleen code. Het zijn ook de mensen die hier werken. Iedereen geniet ervan deel te zijn van de Hightech Innovators-familie waar je werkt, jezelf ontwikkelt en plezier hebt. Het is een ware beleving op zichzelf.

Agile coach

Als agile coach werk je iedere dag en iedere uur met verschillende mensen. Mensen die houden of hebben juist een hekel aan de agile manier van werken. Je werkt samen met een diversiteit aan mensen; vakmensen (ontwikkelaar, testers en architecten), mensen uit de business (productowners, requirementsengineers) en procesmensen (scrum master, projectleider). Veel van deze mensen werken in teams met een grote diversiteit van een professionele achtergrond.

Als een coach gebruik je verschillende technieken zoals lesgeven, mentoren, het stellen van de juiste vragen om medewerkers kennis te laten maken met alle voordelen van de agile manier van werken en natuurlijk soms ook de nadelen hiervan.

Bij Hightech Innovators heb je de mogelijkheid om nieuwe professionele padden te ontdekken/ te groeien in je carrière. Zo heb ik mij kunnen ontwikkelen van software developer tot requirements specialist, tot scrum master tot product owner tot uiteindelijk nu als agile coach.

Senior software developer

Ik ben een senior software developer in een team welke een compleet warehouse managementsysteem voor een verffabriek ontwikkelt. Gedurende de jaren heeft het product zich ontwikkeld tot een volledig ERP-oplossing dat alle afdelingen binnen het bedrijf ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden zoals; R&D, productie en het distributiecentrum.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het voeren van gesprekken met de stakeholders om de requirements te achterhalen, ze te vertalen in user story’s, en uiteindelijk de implementatie van deze user story’s. Binnen het team wat grotendeels bestaat uit collega’s van Hightech Innovators, vervul ik de rol van architect. Ik help het team met het begrijpen van de architectuur en ik begeleid mijn collega’s met het schrijven van de code voor de software. Als teamlid van een Devops team ondersteun ik ook de eindgebruikers in het uitvoeren van geavanceerde taken in onze software, en ik los ook bugs op.

Binnen Hightech Innovators voer ik ook technische sollicatiegespreken om te achterhalen wat het kennisniveau is van een potentiele nieuwe collega. Geen dag is hetzelfde voor mij, mijn werkzaamheden zijn erg afwisselend. Hightech Innovators is een fantastisch bedrijf om voor te werken. Het is nog klein genoeg om al je collega’s te kennen en geeft je gelegenheid om invloed uit te oefenen op het beleid te voeren binnen het bedrijf. Maar vooral, het bedrijf is juist groot genoeg om je de kans te geven om voor interessante klanten te werken of op een leuk in-house project.

Senior full stack developer

Alhoewel ik de voorkeur heb voor front-end development heb ik ervaren gedurende de jaren dat juist kennis op doen op full stack ontwikkeling juist zijn voordelen heeft. Ik ben betrokken bij veel design beslissingen van de applicatie die we bouwen in het team van de klant, en ook vind ik het leuk om mooie (clean) code te schrijven met unit testen.

Hightech Innovators is een leuk bedrijf zonder bureaucratie, met een kwaliteit boven kwantiteit mentaliteit. Het is een klein bedrijf, waar je juist invloed kunt uitoefenen in welke richting het bedrijf zich gaat ontwikkelen.

Return to top of page