Skip links

Oplossingen

Vakmanschap in softwareontwikkeling

Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke en intelligente softwareoplossingen door het combineren van onze uitmuntende/hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende dienstverlening.

Maatwerk softwareoplossingen

Bij HighTech Innovators begrijpen wij dat uw bedrijfsvoering behoefte heeft aan betrouwbare en toekomstbestendige software welke naadloos past in uw bedrijfsomgeving en de dagelijkse werkzaamheden ondersteunt. Ons toegewijd software development team heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen die volledig toegespitst zijn op uw bedrijfsprocessen.

Middels een agile aanpak werken wij intensief samen met onze klanten. Stakeholders zijn vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelproces, hetgeen meteen ook zorg draagt voor inbreng van de kennis over de bedrijfsprocessen. Ons team heeft zowel diepgaande kennis over het software ontwikkeltechnologie als ook het software ontwikkelproces. Deze bewezen manier van samenwerken stelt ons in staat tot het leveren van softwareoplossingen conform de meest recente specificaties en heeft een 100% acceptatiegraad binnen organisaties.

Integratie oplossingen

De meeste bedrijven draaien meerdere applicaties binnen hun bedrijfsnetwerk. Vaak draaien deze applicaties standalone en zijn ze lastig of alleen tegen hoge kosten integreerbaar met andere externe applicaties. Voor uw dagelijkse bedrijfsvoering en continuïteit is het echter van groot belang dat deze verschillende applicaties met elkaar communiceren. HighTech Innovators is erin gespecialiseerd om deze applicaties naadloos met elkaar te integreren waardoor er meer synergie en concurrentievoordeel behaald kan worden.

Cloud development strategie

Tegenwoordig willen steeds meer klanten hun applicaties in de Cloud draaien. Dit vereist enerzijds migraties van bestaande applicaties naar de Cloud en anderzijds het ontwikkelen van nieuwe Cloud-geschikte applicaties. HighTech Innovators is gespecialiseerd in Cloud migraties en kan u adviseren wat voor uw bedrijf de beste Cloud migratie strategie is. Wanneer de strategie is bepaald, zal HighTech Innovators als een partner optreden om u te helpen bij het uitvoeren van de gekozen strategie. HighTech Innovators heeft expertise en ervaring met alle fases (de vijf “R”s )van Cloud migratie: Rehost, Refactor, Revise, Rebuild en Replace.

Legacy software migratie

Legacy systemen zijn vaak een bron van vertragingen in de dagelijkse operatie, enorm arbeidsintensief en gebruikersonvriendelijk. Gedurende de jaren heeft HighTech Innovators enorm veel ervaring opgedaan in het moderniseren van legacy systemen met zomin mogelijk verstoring (interruptie) voor de dagelijkse werkzaamheden. Na een analyse van het legacy systeem beschrijven wij een gedetailleerd migratieplan dat precies beschrijft wat er gedaan dient te worden in het gehele traject (van ontwikkeling tot aan het uitrollen van de applicatie). Door gebruik te maken van moderne technologieën wordt de verouderde software gemigreerd naar een innovatieve en toekomstbestendige applicatie.

Industrie specifieke oplossingen

Binnen ons bedrijf is ruime kennis aanwezig over bedrijfsprocessen van verschillende bedrijfstakken. Deze kennis gebruiken wij om passende oplossingen te bouwen voor deze bedrijfstakken.

Digitale Video domein

In 2015 hebben wij Divverence opgericht, waarin wij ons specifiek richten op het digitale video domein. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van robuuste en flexibele oplossingen voor multiple system operators, zowel in grote als kleine projecten.

Supply chain

Onze developers hebben innovatieve maatwerk oplossingen ontwikkeld die de dagelijkse uitdagingen van een logistieke onderneming identificeert, actie op onderneemt en vereenvoudigt. Deze applicaties omvatten functionaliteit voor warehouse management, productie, replenishment, order-picking en nog veel meer. Deze oplossingen bevatten ook, waar nodig, naadloze integraties met de al bestaande applicaties.

Gezondheidszorg

De gezondheidszorg maakt meer en meer gebruik van de voordelen die softwarematige oplossingen en mobiele applicaties bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van applicaties voor de gezondheidszorg hebben wij kennis van alle kwalificaties, standaards en procedures die dit domein vereist. Ons team heeft zowel backend, front-end als mobile applicaties voor de gezondheidszorg ontwikkeld.

Automotive industrie

De automotive industrie is een van de meest uitdagende gebieden waarin software een steeds grotere rol gaat spelen. HighTech Innovators heeft meerdere projecten succesvol opgeleverd in dit domein, zoals oplossingen voor veiliger rijden, mobiliteit en navigatie.

Een selectie van projecten die wij voor klanten hebben uitgevoerd

Wij werken samen met gerenommeerde softwarebedrijven en visionairs waardoor onze klanten verzekerd zijn (en kunnen profiteren) van betrouwbare en toekomstbestendige software. Lees onze klantcases en ontdek meer over wat wij ook voor u kunnen betekenen.

Douane Nederland

Binnen het koninkrijk der Nederlanden is de Douane verantwoordelijk voor veiligheid en eerlijke handel in gebieden waar veel activiteit plaatsvindt, zoals de luchthavens en de Rotterdamse haven. De Douane is belast met het innen van invoerrechten, maar doet ook onderzoek naar smokkelaars en verboden goederen.

ONWARD Medical

ONWARD Medical is een medisch onderzoeksbedrijf dat zich richt op het herstel van zenuwen in de nek en rug van (dwarslaesie) patiënten. Hun doel is het teruggeven van mobiliteit en zelfredzaamheid aan mensen die dit missen vanwege hun handicap. Probleem Patiënten met schade aan het

Signify ServiceTag

Van drie maanden wachttijd tot onmiddellijke inzage in gegevens, overal op de wereld. Over Signify Signify is marktleider in conventionele- , LED- en connected verlichting. Met een omzet van >7 miljard Euro, 35.000 werknemers en aanwezigheid in meer dan 70 landen voorziet Signify consumenten en

Neem contact op met ons

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij met behulp van onze kennis en ervaring u kunnen ondersteunen bij het maximaliseren van uw bedrijfsresultaten.

Contact
Return to top of page