Skip links

Hoe wij werken

Een betrouwbare partner die u eisen en wensen vertaalt in software.

Onze klanten zijn onze partners. Wij vestigen lange klantrelaties middels open en eerlijke communicatie, wederzijds respect en nauwe samenwerking.

Waarom HighTech Innovators

Wij begrijpen dat uw bedrijf behoefte heeft aan een betrouwbare applicatie die naadloos past in uw bedrijfslandschap en uw dagelijkse operatie ondersteunt. Daarom werken wij juist nauw samen met onze klanten en acteren als uw technische partner. Deze aanpak stelt ons in staat om toekomstbestendige software te ontwikkelen en creëert de mogelijkheid om een sterke langdurige relatie op te bouwen met onze klanten.

HighTech Innovators heeft de agile manier van werken omarmt

Wij zijn van mening dat de agile manier van werken een succesvolle oplevering van onze softwareprojecten vergroot. Open, heldere en duidelijke communicatie en wederzijds respect dragen ook veel bij tot het succesvol afronden van software ontwikkel projecten.

Tijdens de start van een project stelt HighTech Innovators een toegewijd team samen dat van af het begin tot het eind nauw zal samen werken met de stakeholders.

Het softwareteam is cross functioneel en alle benodigde specialisten die nodig zijn voor het project zullen lid zijn van het team.

Hoe wij softwareprojecten ontwerpen, bouwen en opleveren

Onze agile en lean manier van werken stelt ons in staat om adequaat te kunnen reageren op veranderingen die gedurende het ontwikkelproces ontstaan door aanpassingen in de business requirements van onze klanten.

Ontwikkeling (Development)

Alvorens het team begint met de ontwikkeling van de software, zal het eerst de gewenste functionaliteit en bedrijfsprocessen bespreken met de stakeholders om diepgaande kennis te vergaren om de juiste software te kunnen ontwikkelen. Tijdens iedere sprint wordt samen met de stakeholders de hoogste prioriteit bepaalt van features die moeten worden ontwikkeld. Het team zal de features vertalen in technische user story’s. Dit minimaliseert het risico en stelt het team in staat om snel te kunnen reageren op veranderingen.

Bij de keuze voor technologie en tools wordt genomen op basis van wat het meest geschikt is voor het softwareproject. Dit kan zowel bewezen als nieuwe technologie zijn.

Iedere software die is ontwikkeld wordt tijdens een demo sessie geëvalueerd en gevalideerd met de stakeholders. De requirements en de software ontwikkelt zich door de gezamenlijke inspanning van onze klant en ons team.

Onderhoud en ondersteuning

HighTech Innovators biedt diversen mogelijkheden voor het afsluiten van een onderhouds- en ondersteuningscontract voor het garanderen van de continuïteit van de software binnen de klantomgeving. We bieden contracten op basis van daadwerkelijk gespendeerde uren tot complete 24/7 servicelevel overeenkomsten.

Vertel ons over uw project

Contacteer ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om maximaal resultaat te behalen uit uw business met behulp van onze kennis en ervaring.

Contact
Return to top of page