Skip links

Carrière

HighTech Innovators is een bedrijf waar de medewerkers graag complexe uitdagingen aangaan en waar je kunt werken met de meest recente technologieën. Wij hebben een informele platte en plezierige atmosfeer dat samenwerken en directe relaties (contact) stimuleert tussen de medewerkers. Wij bieden je de kans om deel te nemen aan uitdagende projecten in een team van gepassioneerde professionals waar je kunt profiteren van de kennis en ervaring van je collega’s.

Lijkt je dit wat? Neem dan een kijk op onze vacature pagina en solliciteer op de functie die bij je past?

Ben jij een gepassioneerde developer die graag visueel aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke (web) applicaties bouwt in Java? Solliciteer dan en word lid van ons team!

Lees meer

Geïnteresseerd in Java development? Dat zijn wij ook! Als jij een getalenteerd bent en een sterke passie hebt voor het schrijven van code, dan zouden wij graag in contact met je komen.

Lees meer

Vind je het leuk om visueel aantrekkelijke en gebruikersvriendelijke webapplicaties in c# te ontwikkelen. Solliciteer dan en wordt lid van ons team.

Lees meer

Ben je een c# developer en ken je het .Net framework als geen ander? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Lees meer

Wij zoeken ervaren kandidaten om onze senior cloud developerpositie in te vullen. Daag je jezelf uit om complexe problemen voor onze klanten op te lossen?

Lees meer

Open sollicitatie

Zit jouw functie er niet tussen? Geen probleem, wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde developers. Stuur je open sollicitatie en wij hebben wellicht een positie die bij je past.

Stuur een open sollicitatie

Verstuur een open sollicitatie via het onderstaande formulier

    Je curriculum-vitae *

    Maximale bestandsgrootte: 2MB. Toegestane bestandstypen: txt, rtf, pdf, doc, docx, jpg, jpeg, png.

    Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Uw gegevens worden niet gedeeld buiten ons bedrijf. Lees meer over uw rechten in ons privacybeleid.

    Return to top of page