Skip links

Waarom voor ons werken

Ben jij een gepassioneerde developer die net als ons passie heeft voor softwarecode? Ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om nieuwe technologieën te leren? Heb jij interesse in het ontwikkelen van software voor gerenommeerde bedrijven? En ben jij ook van mening dat het leveren van hoge kwaliteit softwarecode uitermate belangrijk is? Dan ben jij de professional die wij zoeken. Kijk eens op onze vacature site en solliciteer op de functie die bij jou aansluit.

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Als een internationaal georiënteerd bedrijf bieden wij meerdere mogelijkheden voor onze medewerkers om zich te ontwikkelen en te groeien. We streven erna dat onze werknemers excelleren en hun vaardigheden vergroten voor toekomstige bedrijfsontwikkeling.

Ruimte voor creativiteit

Ruimte voor creativiteit

Wij juichen het toe om eigen ideeën in te brengen en zelfinitiatief te nemen. Jouw ideeën/wensen voor het innoveren en het experimenteren met software zullen wij altijd ondersteunen, en iedere werk gerelateerde training wordt volledig vergoed door HighTech Innovators.

Niet alleen werk

Niet alleen werk

Alhoewel technische expertise en professionaliteit op 1 staan, vinden wij het hebben van plezier naast onze werkzaamheden ook belangrijk. Denk hierbij aan meet-ups, plezier en games weekenden, wandelen of samen voetballen.

Andere voordelen

  • Een inspirerende werkomgeving.
  • Vrijheid je baan in te vullen naar eigen inzicht, vaardigheden en kennis.
  • Multidisciplinaire en zelfsturende teams met gemotiveerde collega’s.
  • Veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei.
  • Talrijke events en activiteiten waar je aan kunt deelnemen.

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Wij werken graag in een open en informele atmosfeer, waar we ons comfortabel voelen en tegelijkertijd uitgedaagd worden voor ons dagelijks werk. Dit zorgt voor een zeer efficiënt team dat samen meer bereikt dan enkel alleen een individu.

Wij vergroten onze kennis continue, enerzijds door kennisdeling en anderzijds door deel te nemen aan conferenties en cursussen.

Lees meer

Kom je bij ons team?

Hebben we je overtuigd om bij ons te komen werken? Neem dan eens een kijk op onze vacature site en kijk of er een passende vacature voor je bij zit? Laten we samen een fantastische toekomst creëren!

Bekijk al onze vacatures
Return to top of page