Skip links

Softwareontwikkeling dienstverlening

Inhuren van developers (detachering)

Sinds onze oprichting in 2007 hebben wij onze klanten geholpen door onze developers met hun specifieke kennis in te zetten in de ontwikkelteams bij onze klanten. Ons team bestaat uit getalenteerde developers die allen een IT-achtergrond hebben op HBO of universitair niveau. Zij beheersen alle onderdelen/fasen van een softwareontwikkelingstraject (life cycle) en zijn in staat om hoogwaardige software te ontwikkelen door gebruik te maken van de meest recente technologieën voor Java, C#/.Net en mobile. Ons portofolio omvat zowel backend, front-end als ontwikkeling op mobiele apparaten.

Cloud ontwikkelstrategie

Tegenwoordig willen steeds meer klanten hun applicaties in de Cloud draaien. Dit vereist enerzijds migraties van bestaande applicaties naar de Cloud en anderzijds het ontwikkelen van nieuwe Cloud-geschikte applicaties. HighTech Innovators is gespecialiseerd in Cloud migraties en kan u adviseren wat voor uw bedrijf de beste Cloud migratie strategie is. Wanneer de strategie is bepaald, zal HighTech Innovators als een partner optreden om u te helpen bij het uitvoeren van de gekozen strategie. HighTech Innovators heeft expertise en ervaring met alle fases (de vijf “R”s )van Cloud migratie: Rehost, Refactor, Revise, Rebuild en Replace.

Legacy software migratie

Legacy systemen zijn vaak een bron van vertragingen in de dagelijkse operatie, enorm arbeidsintensief en gebruikersonvriendelijk. Gedurende de jaren heeft HighTech Innovators enorm veel ervaring opgedaan in het moderniseren van legacy systemen met zomin mogelijk verstoring (interruptie) voor de dagelijkse werkzaamheden. Na een analyse van het legacy systeem beschrijven wij een gedetailleerd migratieplan dat precies beschrijft wat er gedaan dient te worden in het gehele traject (van ontwikkeling tot aan het uitrollen van de applicatie). Door gebruik te maken van moderne technologieën wordt de verouderde software gemigreerd naar een innovatieve en toekomstbestendige applicatie.

Servicelevel agreements

De dienstverlening van HighTech Innovators stopt niet na een succesvolle oplevering van onze maatwerk software applicaties. De dienstverlening kan namelijk uitgebreid worden met een “Service Level Agreement”, waarmee we garanderen dat de door ons ontwikkelde bedrijf kritische applicaties operationeel blijven. Een team van toegewijde specialisten verschaft diversen niveaus van ondersteuning met de mogelijkheid tot 24/7 ondersteuning voor kritieke zaken en incidenten. Onze support kan op maat worden afgestemd en kan uitgebreid worden met actieve monitoring, back-up faciliteiten, recovery en het uitvoeren van een gezondheidscheck voor de desbetreffende systemen.

Consultancy

Onze goed opgeleide professionals kun u helpen door meerwaarde te creëren uit uw IT, variërend van expert advies over uw huidige software architecturen tot het opstellen van een uitgebreide softwareontwikkeling strategie of het optimaliseren van uw huidige softwareapplicaties.
Door voor u te acteren als uw technische partner en het uitvoeren van een degelijke assessment/evaluatie, helpen wij u met het vergroten van de kwaliteit en toepasbaarheid van uw software architectuur.

Vertel ons over ons project

Contacteer ons om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om maximaal resultaat te behalen uit uw business met behulp van onze kennis en ervaring.

Contact
Return to top of page